回覆主題 回覆主題
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎???  

發表文章主題: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 19 六月 2011, 00:19
man33x
自己友

買左喇!!!!!試機試機試機!!

各位師兄,我塊67mm uv filter装上去做保護有無影响???

發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 19 六月 2011, 12:34
perryiu
自己友

zunge zeigen

perryiu 在 14 十一月 2016, 04:06 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 19 六月 2011, 16:08
chris2046
營養師/虹膜師

man33x 寫到:

各位師兄,我塊67mm uv filter装上去做保護有無影响???

我之前有部 8080 加左UV 係鏡前..一開機就頂到housing 搞到hang 機.

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 19 六月 2011, 16:51
man33x
自己友

個filter 加響Housing前面應該無問題,不如加塊marco 鏡片try try!!!!

發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 19 六月 2011, 16:53
man33x
自己友

perryiu 寫到:
man33x 寫到:

如果要保護已經有膠蓋喇!不如買塊close-up好過...水底唔同陸上,前面加鏡要落左水,掃走d泡泡先加....仲有陸上filter鏡會唔會防海水腐蝕?

唔知紅鏡要幾銀?

發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 19 六月 2011, 19:04
maleung
行行企企

Moderator

man33x 寫到:
perryiu 寫到:
man33x 寫到:

如果要保護已經有膠蓋喇!不如買塊close-up好過...水底唔同陸上,前面加鏡要落左水,掃走d泡泡先加....仲有陸上filter鏡會唔會防海水腐蝕?

唔知紅鏡要幾銀?

用多幾次,
玩多幾次先買!

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 19 六月 2011, 21:57
man33x
自己友

星期2去試機!有無師兄會出海呢?

發表文章主題: 發表於: 19 六月 2011, 22:14
chris2046
營養師/虹膜師

星期 2 ...wor....跟咩船...

發表文章主題: 發表於: 20 六月 2011, 01:45
man33x
自己友

無架....如果有師兄去開先jion埋我咋....無就自已去浮潛

發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 17 十一月 2016, 04:48
perryiu
自己友

zwinkern

引言回覆
發表文章主題: Re: 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎??? 發表於: 17 十一月 2016, 04:48
perryiu
自己友

[ zunge zeigen

引言回覆
1頁(共1頁)
回覆主題 回覆主題
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 有無師兄星期2(21/6出海??)可以預埋我的新玩具嗎???

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案