回覆主題 回覆主題
1頁(共2頁) WaLaDiver 潛水討論區 / Free Diving/ 蹼泳/ 水底曲棍球專區 / 明報新聞 (蹼泳教練張碧如上報)  前往頁面 1, 2  下一頁

發表文章主題: 明報新聞 (蹼泳教練張碧如上報) 發表於: 12 六月 2009, 12:39
藍血人
周維游,咬地球

張碧如上報

http://news.mingpao.com/20090612/sqa3.htm

發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 12:56
Fatboy
有乜好得過錢?

好形o牙 jump jump jump

訪客將不顯示本文所包含的附件
請先註冊成為會員或登入

發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:05
jenny meow
一尾貓魚

隔左咁耐先出啊~~~~ 終於等到~~呵呵呵~~~

條魚型到呢~~~~~ klatschen klatschen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:19
Fatboy
有乜好得過錢?

佢老婆都唔差, 真係天生一對...
(我講佢同佢對fin)

jenny meow 寫到:
隔左咁耐先出啊~~~~ 終於等到~~呵呵呵~~~條魚型到呢~~~~~ klatschen klatschen

發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:27
jenny meow
一尾貓魚

Fatboy 寫到:
(我講佢同佢對fin)

隔左咁耐先出啊~~~~ 終於等到~~呵呵呵~~~條魚型到呢~~~~~ klatschen klatschen

梗係對fin啦~~ 唔係咩jack~~~ zunge zeigen

買左報紙lu~ 報紙張相得返個魚頭, 冇左佢老婆~~

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:30
maleung
行行企企

Moderator

Fatboy 寫到:
(我講佢同佢對fin)

之前個老婆都唔錯呀, 身經百戰, 好耐歷史!
(我講佢同佢之前對fin)

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:32
maleung
行行企企

Moderator

上WALA頭條~~~~~~~~~~置頂~~~~~~~~~

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 13:52
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

大魚好型呀~~~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:02
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

maleung 寫到:
Fatboy 寫到:
(我講佢同佢對fin)

唔係講我咩 lieb hab

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:03
jenny meow
一尾貓魚

maleung 寫到:
Fatboy 寫到:
(我講佢同佢對fin)

好耐歷史.......@@

有一個full page喎... klatschen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:05
chris2046
營養師/虹膜師

教練Chris(圖)就與記者分享打理單蹼的心得。

發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:13
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

佢呢一個樣無以前咁開心

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:17
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

以前個樣幾開心

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:29
Fatboy
有乜好得過錢?

o我! 你死喇, 你講出佢心裡面既祕密...
不過, 話時話, 佢以前陽光式的笑容就真係少左...

肥鸚鵡 寫到:

佢呢一個樣無以前咁開心

發表文章主題: 發表於: 12 六月 2009, 14:30
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

Fatboy 寫到:
o我! 你死喇, 你講出佢心裡面既祕密...
不過, 話時話, 佢以前陽光式的笑容就真係少左...

肥鸚鵡 寫到:

佢呢一個樣無以前咁開心

話哂我係佢既另一半 lieb hab lieb hab (外潛水底時)

引言回覆
1頁(共2頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / Free Diving/ 蹼泳/ 水底曲棍球專區 / 明報新聞 (蹼泳教練張碧如上報)

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案